Notar i Blackeberg

Välkommen till dina mäklare i Blackeberg

Vi brinner för Blackeberg och har sålt lägenheter här sedan ombildningarna började 2005. Idag är vi störst på försäljningar i Blackeberg med en marknadsandel på 64 procent. Det säger en hel del om både vårt arbete och om områdets attraktionskraft.

Andreas Nilsson

Reg. Fastighetsmäklare

Jag började jobba på Notar Bromma redan 2006; idag är jag en av delägarna. Under de här åren har vi gjort en resa som vi är otroligt stolta över.

 

Jag har alltid älskat mitt yrke och idag jobbar jag nästan uteslutande i Blackeberg där jag och min familj också bor sedan 2010. Blackeberg är ett område som jag verkligen brinner för och hoppas att fler får chansen att upptäcka.

 

Den absolut största fördelen med mig som mäklare är mitt äkta engagemang och min unika kunskap om Blackeberg. Mina kunder känner en stor trygghet och ett stort förtroende för mitt arbete, både när det gäller aktuella objekt, området och föreningarna.

Sara Sällström

Reg. Fastighetsmäklare

Jag älskar verkligen mitt jobb som fastighetsmäklare! Det bästa jag vet är när jag genomfört en försäljning där jag överträffat mina kunders förväntningar.

 

Det viktigaste för mig är att alla mina kunder – säljare och köpare – känner sig omhändertagna och trygga. Jag lägger verkligen ner min själ i varje försäljning och har alltid legat i topp i våra kundutvärderingar under de fyra år som jag har jobbat som fastighetsmäklare.

 

Mina kunder beskriver mig som förtroendeingivande, glad, engagerad och lyhörd. För mig är varje bostadsaffär unik och jag ger allt – alltid!